Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

ELŐRENDELÉSI AKCIÓ Pátkai Rozina
2016.10.19. 14:54

Dedikált példányok!
Az első 100 vásárló dedikált albumot kap.

Pátkai Rozina / Paraíso na Terra Az album ára 2500.-Ft

Pátkai Rozina az az énekesnő, aki Magyarországtól Amerikáig felhívja magára a figyelmet csodás hangjával, előadásával, személyiségével. Ő az, akiről már mindannyian hallottunk, akit tehetsége a legjobb énekesnők közé emelt. 

A klasszikus bossa nova album után most itt a várva várt új anyag, a saját szerzeményekből álló Paraíso na Terra című nagylemez, amelynek dalait szintén a latin dallamok inspirálták, de immár egy egyéni zenei világ megteremtésének lehetünk fültanúi.
A megszokott quartet mellett cimbalmon Lukács Miklóssal, tangóharmonikán Orosz Zoltánnal, az ütőhangszereknél Dés Andrással, szaxofonon Ávéd Jánossal, elektromos gitáron Fenyvesi Mártonnal, a zongoránál Tálas Áronnal és a New York-i trombitás Wayne Tucker-rel pszichedelikus vizekre is evezünk.

A zenei anyagot főként Pátkai Rozina, Ávéd János és Tóth Mátyás jegyzi, a portugál szövegekért a József Attila-díjas Bán Zsófia írónő felel, de találunk a track-listán angol, francia és spanyol nyelvű megzenésített verseket is, Jane Tyson Clement New York-i költőnő, Szabó Ádám író és a legendás Garcia Lorca tollából.

A dalok különleges hangszerelésein a lemez producere, Fenyvesi Márton dolgozott a zenekarral.

 

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
Pátkai Rozina
 
Paraíso na Terra
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2016-12-01
Tovább »