Our studio has established itself as the most prestigious choice in Hungary with many major international clients. We are specialised in multiple aspects of studio work including orchestral recordings and audio post-production.
Content of cart Number of items: 0
Price of items: 0 EUR
Contact

Tom-Tom Studio

Phone:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD store

 
St. Martin
 
Lelkek Érintése
Format: DVD
Date of release: 2009-10-14
qty

St. Martin életében különleges 2009 ősze, hiszen élete első DVD-je jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában. A kiadványon a művészt a Váci Szimfonikus zenekar kíséri a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben, ahol egyszerre találkozik történelem és művészet a sírkert meghitt és bensőséges hangulatával.
Egy évvel ezelőtt Mediterrán éjszakák című lemezével számtalan utazásának emlékét örökítette meg zenében. Most egy évre rá elmélyült és bensőséges zenei anyag látott napvilágot. A Lelkek Érintése című DVD-n ugyanis nem csupán egy szépen rögzített koncert felvételt láthatunk, hanem verseket is hallhatunk St. Martintól. Történelmi alakok síremlékei és csendességet, nyugalmat árasztó sétányok követik egymást képekben, miközben a művész verseket szaval.  Saját versei mellett Kosztolányi Dezső három költeménye hangzik el. A szavalatok közt megtaláljuk a DVD címével azonos költeményét is, amely mint egy mottó a DVD belső borítóján is elolvasható.
St.Martin Lelkek érintése című DVD-éjén egyéni szemszögből mutatja meg a Nemzeti Sírkert eldugott és a nagy közönség számára ismeretlen helyeit, emléket állítva ezzel az ott nyugvó nagynevű őseinknek. Egyedi hangulat, különleges helyszín St Martin első Lelkek Érintése című DVD-jén.

Bookmark and Share  
Tracklist