Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Magashegyi Underground / Tegnapután
2013.05.31. 14:20

Zenéjében sokszínű, szövegvilágában pedig személyesebb és nőiesebb a Magashegyi Underground új nagylemeze. A zenekar az új album DVD-mellékleteként a 2013 februári, szimfonikus MűPa-koncertje felvételeit is megjelentette.

A folyton új utakat kereső, kísérletező és önmaga lehetőségeit tágító Magashegyi Underground nagy erőkkel dolgozik tavaszra várható új nagylemeze dalain.

"Az albuma zenekar eddigi életművéhez képest is sokszínű lesz, hiszen az elektronikus zene modern hangszínei és az amerikai neofolk hatásai ugyanúgy megtalálhatók lesznek az új anyag hangszerelésében.

Ugyanakkor az elmúlt másfél év szimfonikus fellépéseinek hangzása és a játék lehetőségének folytatása óhatatlanul beleivódott a fülünkbe, ezért ez a hangulat tetten érhető lesz az új album néhány dalában.

Emellett szerettük volna az élményt is felidézni, ezért a februári MüPa-koncertünk anyagából egyórás felvétel készült, ami az új lemez DVD-mellékleteként jelenik meg" nyilatkozta a Tegnapután című lemez megjelenése előtt Bocskor Bíborka,a Magashegyi Underground énekesnője.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
Magashegyi Underground
 
Tegnapután
Formátum: CDVD
Megjelenés időpontja: 2013-05-29
Tovább »
 
Ezer Erdő
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2010-10-28
Tovább »

Kapcsolódó galériák