Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Dés László - Fonogram életműdíjas
2014.06.04. 12:31

Sose halunk meg, Szerelem első vérig, A dzsungel könyve, Patika, Üvegtigris, Valahol Európában, A miniszter félrelép... számos film és sorozat, mindenki által ismert dalokkal, melyek mind-mind az ő szerzeményei.


Dolgozott Presser Gáborral, Charlie-val, Somló Tamással, Kovács Katival, Snétberger Ferenccel, Bereményi Gézával, Udvaros Dorottyával, Kulka Jánossal, Básti Julival, Harcsa Veronikával, Cserhalmi Györggyel, Másik Jánossal, Esterházy Péterrel, Parti Nagy Lajossal, Grecsó Krisztiánnal, Geszti Péterrel és a Jazz+Az együttessel.

Egyszerre jazz- és popzenész, zongorista, klarinétos és szaxofonos; műfajokon átívelő multiinstrumentalista, aki a fél világot bejárta muzsikusként.

A közönségsikerek mellett a szakma is évtizedek óta elismeri. Olyannyira, hogy 2014-ben, nem sokkal a 60. születésnapja után Fonogram Életműdíjban is részesült.

A június 1-jén, az Akvárium Klubban tartott díjátadón személyesen vette át a díjat, és frappáns, humoros, ugyanakkor mély és tartalmas rövid beszéddel köszönte meg az elismerést.
Elmesélte, hogy fiatalon még azt hitték a zenész barátaival, hogy 30-40 éves korban majd abbahagyják a zenélést, aztán kiderült, hogy ezt nem lehet abbahagyni.
Elismeréssel adózott a zenészeknek, akik számos nehézséget vállalva is kitartanak a muzsikálás mellett, és biztatott is mindenkit, hogy akár még a halálos ágyon is lehet dalokat írni. Megnyugtatta - vagy kicsit viccesen, a színpadról "ijesztgette" - a jelenlévőket: neki is rengeteg terve van még, az Életműdíj nem jelenti az életmű lezárását.

Gratulálunk Magyarország egyik legmeghatározóbb zeneszerzőjének, az idén 60 éves Dés Lászlónak!

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó galériák