Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Boggie - All is One is All
2014.10.27. 12:39

Boggie, nagy sikerű lemezbemutató koncertten ismertette meg közönségét vadonatúj lemezanyagával.

Csemer Boglárka ’Boggie’ 2013 áprilisában jelentkezett első önálló lemezével, ám igazán ez év januárjában lett hangos a fiatal énekesnőtől nem csak a hazai, de a világsajtó is. Parfüm című dalának világhírűvé vált videóját több mint 30 millió ember látta világ szerte.

Az új album méltó folytatása a korábbi Boggie lemeznek, sajátos zenei világával, nehezen „bedobozolható” egyediségével most is igazi zenei élményt kínál a  hallgatóknak.

Színes album a szó minden értelmében. Megannyi szín az érzelmek végeláthatatlanul kusza kavalkádjában. Dalok a múlt elengedéséről, a bátorságról, a szeretetről, az összetartozás erejéről, a képmutatásról, a békés szerelemről, önmagunk elfogadásáról és az élet születéséről.

Felkavar és megnyugtat, felpörget és elvarázsol a zene erejével. Boggie dalaiban ott van a világunk sokszínűsége, teljessége, lemásolhatatlan egyedisége. All is one is all…

Minden mindennel egybeforr, hogy a végén egy harmonikus egészet alkotva  jusson el a hallgatókhoz.

Boggie ezúttal is állandó szerzőtársával, barátjával, zongoristájával, Sebestyén Áronnal alkotta meg a melódiákat, és ahogyan azt már tőle megszokattuk, most is három nyelven, magyarul, franciául és angolul készített hozzá szövegeket.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
Csemer Boglárka Boggie
 
All is One is All
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2014-10-24
Tovább »
 
Boggie
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2013-04-13
Tovább »

Kapcsolódó galériák