Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

JaMese / Zenés Adventi Kalendárium
2019.10.31. 12:05

Ajándék a zenekartól!
 

A JaMese 2019 karácsonyára egy különleges műsorral és lemezzel készül. Szabó T. Anna Adventi kalendáriumát zenésíti meg, amely könyv formájában tavaly jelent meg a Pagony kiadó gondozásában (https://www.pagony.hu/adventi-kalendarium). A lemezen többek között Palya Bea, Ferenczi Gyuri és a Dalinda is közreműködik egy-egy dal erejéig.

Az énekesnő, Molnár Emese két évvel ezelőtt egy facebook live videóban énekelte el Szabó T. Anna versciklusából a Gyertya című költeményt. A pozitív visszajelzések és a személyes indíttatás sarkallta arra, hogy egy egész albumot álmodjon. Tavaly a Téli PagonyFeszten további három versmegzenésítést mutattak be nagy sikerrel. A különleges JaMese - Adventi kalendárium kiadványban az évnek ebben a kiemelt időszakának minden egyes napjára jut majd egy dal. Az albumon szereplő szerzemények mondanivalójukban és hangszerelésükben is a család minden tagjához szólnak. Az örökérvényű, értékálló karácsonyi dalok együtténeklésre késztetnek és segítik az ünnepre hangolódást.  

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
JaMese
 
Zenés Adventi Kalendárium
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2019-10-31
Tovább »