Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Invisible
2019.11.18. 14:38

Az Invisible Lamm Dávid második önálló albuma !

Az új dalok Dávidtól és korábbi zenekarától, a “delalammtól” megszokott módon, ezúttal is a groove és a jazz határain mozognak.

 

A lemez egyik érdekessége, hogy a 13 új dalból kettő magyar szöveggel hangzik el. A másik érdekesség a válogatott zenészek névsora, akik közreműködnek a lemezen.

Dés László kiváló szaxofon szólóját rögtön a második dalban már hallhatjuk (“News”), de Lattmann Béla basszus gitár játéka ékesíti a “(Prophylaxis) Right On Time”, a “This Dim Light” és a “Let It Rain” című dalokat. A zenészek között megtaláljuk az előző lemezről is ismert Snétberger Tonit, Fekete Istvánt, az underground szcéna ünnepelt rapperét, Zeeket és két csodálatos énekesnőt, Kanizsa Ginát és Magyar Borit.

A dalok egyről egyig saját kompozíciók, amelyek mind a zenei környezet, mind a szövegek szempontjából a szerző (gitáros/énekes) eddigi munkáinak tovább gondolása.

A lemezhez készülő klipek hamarosan láthatóak lesznek az online felületeken.

Megjelenés: november 29.

A lemezbemutató 2020.január 23-án lesz a Művészetek Palotájában, ahol a prominens művészek névsora kiegészül majd Keresztes Tamással, a Jászai Mari díjas színésszel, aki a szerző zenész anekdotáival narrálja a műsort.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó kiadványok

 
Lamm Dávid
 
Invisible
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2019-11-29
Tovább »