Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Malek Miklós / Dalok Andreával
2020.01.16. 17:21

Duett album két nagyszerű előadó együttműködésével, de mégis több annál.

Malek Miklós és Malek Andrea duett lemeze nem csak a tökéletes együttzenélésről szól, de a duett partnerek közötti elvághatatlan kötelék is ott lebeg minden hangban.

 

"Sosem gondoltam, hogy valamikor sor kerül dalaim ilyen formában való megszólalására, mint ahogy arra sem gondoltam, hogy egyáltalán lesznek-e erre méltó vagy alkalmas dalok. Igyekeztem.
Abban csak reménykedtem, hogy gyermekeim zenei hallással születnek, de hogy duettet énekeljek a lányommal! pedig nincs is karácsony sem szülinap sem más családi megmozdulás, meg nem is az éneklés a fô profilom – és hogy a fiam is közremûködjék arra meg végképp nem.
 
Szóval leültem a zongorához a Tom-Tom stúdióban, Andrea odaállt a mikrofonhoz és játszottunk.
 
Játszottunk, ahogy koncerten szoktunk, – zenészként, kollégaként, kísérôszólista kapcsolatként összenézve, könnyedén, mosolyogva (néha könnyezve), mindvégig nagy figyelemmel a másik és a dal iránt, de legkevésbé sem apa-lányaként.

Csak a felvétel után öleltük meg egymást, melyben minden benne volt: szeretet, elismerés, kritika, jó érzés. 
A dalok átsuhantak rajtunk, más környezetet kaptak, intimebb lett a hangzás. A versek  feltámadtak, a közremûködô zenész barátaim: Mihályi Éva (hegedû), Amirás Árpád (cselló) és az Octovoice kamarakórus, tehetséggel és jó szívvel hozzátették a magukét és végre harmonikáztam is egy kicsit.
 
A sors kegye, hogy jutalomjáték lett számomra ez a lemez, Andreával, egy zongorával és egy ponton helyet cserélve Miklós fiammal, átadva a zongorát és a mikrofont – karmesterként.
Miklósnak külön köszönet jár, hogy – engedve a szelíd erôszaknak – elvállalta a keverés (mix) és a mastering rendkívül aprólékos és igényes munkáját, mellyel a tôle megszokott módon magasba emelte a produkció hangzását. 
 
Hallgassák szeretettel!"
Malek Miklós
Bookmark and Share  

Kapcsolódó kiadványok

 
Malek Miklós
 
Dalok Andreával
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2020-01-02
Tovább »