Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Budapest Klezmer Band / Gyere, táncolj velem
2020.12.15. 12:42

A 30 éves Budapest Klezmer Band ünnepi albummegjelenése

Idén 30 évesek lettünk. A jubileumi évfordulónkra nagy terveink voltak, szerettünk volna budapesti nagykoncerten és nemzetközi fellépésen is együtt ünnepelni közönségünkkel. Bár az élet alaposan átírta a forgatókönyvünket, a klezmer zene rajongóinak és három évtizede kitartóan velünk együtt szórakozó barátainknak elkészítettük ezt az albumot. Különleges csemegét kínálunk: A lemezen szereplő dalokat eddig még sosem rögzítettük, csak koncertjeink látogatói hallhatták időnként élőben. Most örömmel gyűjtöttük össze ezeket a számunkra nagyon fontos darabokat 30 éves jubileumi ajándékként.

Jávori Ferenc „Fegya”, zenekarunk alapító vezetőjének és zeneszerzőjének szerzeményeit és átiratait jórészt olyan művésztársakkal együtt szólaltatjuk meg, akikkel az elmúlt pár évtizedben már találkozhattak a zenekarunk által képviselt, sokrétű, jellegzetesen Kárpát-medencei hangulatú klezmer világát kedvelők. Meglepetésként pedig olyan vendégművészeket is felkértünk közreműködésre, akikkel eddig még nem volt közös felvételünk.” /Jávori Ferenc „Fegya”/

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
Budapest Klezmer Band
 
Gyere, táncolj velem...
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2020-12-08
Tovább »