Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

 
Mi vagyunk a Grund!
Tom-Tom - 2019.09.10. 16:01

Dés László 2018. december 29-én a Budapest Sportaréna színpadán csodálatos hangulatú koncertet adott.

A nagyszabású koncerten az elmaradhatatlan slágerek mellett bemutatásra került az Éjféli járat című album, mely Dés László első olyan dallemeze, melyet önmagának, mint énekes előadónak írt, valamint zeneszerzői munkásságából ez alkalommal a színpadi darabok kerültek előtérbe.

Az est folyamán  felidézték a Valahol Európábant, a Dzsungel könyvét, A Pál utcai fiúkat és természetesen a legfrissebb színpadi művet, a Vágy villamosa balettet is!

A darabok felidézésében minden esetben a futó színházi produkció résztvevői voltak Dés László segítségére, a Valahol Európában gyerekkórusát a Pesti Magyar Színház gyerekkórusának előadásában hallhattuk, míg Hosszú szerepében Medveczky Balázst láthattuk, aki a Szegedi Nemzeti Színház társulatában alakítja a szerepet.

A Dzsungel könyve táncosai a Pesti Színház táncosai, míg A Pál utcai fiúk szereplői a Vígszínház színészei voltak.

Az Operaház táncművészei, Balaban Cristina és Majoros Balázs a Vágy villamosa-t idézték meg Winand Gábor énekes segítségével.

Az este meghívott sztárvendége Tóth Vera volt, aki nem csak a kihagyhatatlan slágerek előadásában segédkezett, de a számára írt Zuhanni veled című dalt is meghallgathattuk tőle.

A koncert képi anyagát tartalmazó DVD 2019 őszén látott napvilágot a Tom-Tom Records gondozásában.

 

Tovább »
 
Dés László Free Sounds Quartet
Tom-Tom - 2019.06.05. 15:32

Hiába enged nagy zenei szabadságot a jazz műfaja, tervei szerint a Dés László Free Sounds Quartet még azt is a végsőkig tágítja.

 

Tovább »
 
Messiás.ma
Tom-Tom - 2019.05.17. 13:10

Elektroratikus passio magyar nyelven

Georg Friedrich Händel Messiás című oratóriuma nyomán Várkonyi Mátyás hangszerelésével.

Az átdolgozás során új világokat nyitottak egymás felé, a hagyományos és mai, elektronikus hangszerek keveredése, a liturgikus szövegek újrafordítása mind úgy segíti a passió könnyebb befogadását, hogy az közben mit sem veszít jelentőségéből.

 

Az újszerű produkció létrehozásának a Reformáció emlékéve szolgált apropóul.

Tovább »
 
Kontor Horváth Acoustic
Tom-Tom - 2019.05.14. 16:52

Új formáció, új dalok, régi ismerősök, régi zenésztársak felszabadult játéka.

Ha egy mondattal kellene leírni a Kontor Horváth Acoustic produkciót, talán nem is lehetne találóbban. Kontor Tamás és Horváth Misi évetizedekre visszanyúló barátsága mostanra teljesedett ki egy közös zenei produkcióban. 

Az album sokszínűsége a két zenész ingergazdag zenei útjának egyenes következménye, hallhatunk popos rockos nótát ugyanúgy ahogy visszaköszön a blues vagy a country is. 
A vagány elképzelésből mely szerint egy gitáros énekes és egy szájharmonikás összeáll, egy formabontó, sablonokat felrúgó, nagyon szerethető zenei anyag született.

 

 

Tovább »
 
Szeder / Bátran lépek
Tom-Tom - 2019.05.09. 16:34

Szeder bátran lépet és megújult hangzással, de a megszokott lendülettel és korábban megismert stílusával maximális összhangban állította össze új lemezanyagát!

Az album premierje a lángologitárok.hu-n volt. 

Tovább »
« 7 8 9 10 11 »