Célunk a magas zenei értéket hordozó alkotások felkarolása. Feladatunk mindenek előtt az, hogy a zeneszerző művének minél szélesebb körű felhasználását elősegítsük.
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Kiemelt szerzőink

Nikola-World Orchestra

Nikola-World Orchestra

Nikola World Orchestra: Karácsonynak éjszakáján

A world-music stílusú, kimondott karácsonyi lemez a Karácsonynak éjszakáján címet viseli, és 2001. november 21-én látott napvilágot.

Nikola világszínvonalú lemezének kimondott popzenei vonatkozásai is vannak. Nevezetesen, hogy a közreműködõ énekesek között találjuk Szolnoki Péter (Bon-Bon), Jamie Winchester, Tunyogi Orsi, Tunyogi Bernadett, Botos Eszter és a New Yorkban született Király Linda nevét is! A lemez aktualitásáról nem is beszélve! Nem szeretnénk senkit megbántani, de ha jobban belegondolunk, majd' tíz éve nem született hazánkban kimondottan karácsonyi témájú, magyar vonatkozású, az ünnephez méltó, mai hangzásvilágot tükrözõ, nem csak a "kommersz" mértékével mérhetõ, könnyûzenei album.

Nikola Parov világraszóló karrierje a hazai közönség számára szinte teljesen ismeretlen, miközben - többek között - a volt amerikai elnök, Bill Clinton és felesége is vette a fáradtságot, hogy az egyik koncertje után felkeresse õt az öltözõjében, és személyesen gratuláljon neki. És nem csak azért, hogy a fõleg ír származású művészeket felvonultató Riverdance együttesen belül idõrõl-idõre fellángoló katolikus- protestáns ellentétekben játszott békítõ szerepét elismerjék!

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »