Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Records Bemutatkozás

A Tom-Tom Hangstúdió Kft. berkein belül mûködõ stúdió Dorozsmai Péter irányításával az elmúlt évtizedben Magyarország legjelentõsebb hangstúdió-komplexumává nõtte ki magát. A Tom-Tom Stúdió szakmai színvonalát számtalan elismerés, valamint díj fémjelzi. A cég néhány éve új profillal jelentkezett.

A Tom-Tom Records 1999. novemberében - többhónapos tervezést követõen - alakult meg. A kiadó mûködését Dorozsmai Péter irányítja,munkáját egy kis marketinges és promóciós csapat segíti.

A kiadó célja, hogy minél több tehetséges elõadónak biztosítson lemezhez jutási lehetõséget. Igyekezve, hogy a mûvészek a lehetõ legkevesebb kompromisszummal, a lehetõ legmagasabb szakmai színvonalon dolgozhassanak és készíthessék albumaikat. Ennek érdekében a kiadó igyekszik a hangfelvételek, a hanghordozók kivitelezése, a reklám, a promóció és a menedzselési feladatok színvonalát a Tom-Tom Stúdió által felállított magas nívón megvalósítani.

A kiadó 2001-ben a MAHASZ tagja lett, nem sokkal késõbb Dorozsmai Pétert beválasztották a MAHASZ elnökségébe.

A Tom-Tom Records 2000-tol kezdodoen évente kb. 10 új kiadvánnyal jelentkezik, mára több mint 300 lemezzel büszkélkedhetünk. Ebben az évben is számos új albumot szeretnénk bemutatni a közönség számára, és ezáltal színvonalas muzsikával gazdagítani a hazai zenei kínálatot.

Bookmark and Share