Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Szeder

Szeder

Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina a Kőbányai Zenei Stúdióban végzett, a Francia Sanzonverseny díjazottja, a Kecskeméti Utcazenész Találkozó fődíjasa.

Vokálozott a Dal nyertes, Eurovízió döntőbe jutó Wars for nothingban, énekel az Ivan & The Parazol - Mode bizarre lemez három dalában is, és a Szeder-koncertek mellett rendszeresen fellép más formációkkal is, többek között vendégeskedik a Lóci játszik projektben, amellyel legutóbb a Ki Mit Tube internetes tehetségkutatón második helyezést értek el.

Szeder 2013 áprilisa óta koncertezik állandó zenekarával. Felléptek már az A38 hajón, az MR2 Akusztik műsorban, a Művészetek Völgyében és több más fesztiválon, valamint a Budapest Jazz Clubban, a Szimpla Kert pedig még egy koncertfelvételüket is megjelentette a tavalyi év legjobb fellépőinek szentelt Szimpla Garden Hits 2013 válogatásalbumon.

A huszonéves tagokból álló együttesben a dalszerző-gitáros-énekesnőt remek zenészek kísérik: Gyányi Marcell (nagybőgő) a Makrohangból, Szabó Sipos Ágoston (ütőhangszerek) a Freakin' disco tagságából lehet ismerős, míg Bakai Marci (hegedű) korábban Takáts Eszter zenekarában játszott, de zenélt már Dresch Mihállyal is.

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »

Kiadványok

 
C'est d'air
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2018-02-28
Tovább »
 
Táncolj velem, élet!
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2016-06-09
Tovább »
 
Bátran lépek
Formátum: CD
Megjelenés időpontja:
Tovább »